• Novinky

            • Iskolai és körzeti szavaló- és prózamondó verseny

            • A közelmútban lezajlott az iskolai és körzeti szavaló- és prózamondó verseny, Tompa Mihály és  Petőfi Sándor emlékére. Köszönjük diákjainknak, hogy a  népes család ismét kiválóan szerepelt.

              A kerületi fordulóra továbbjutott: Tóth Viktória-qarta, Magtamás Zille-qarta, Tóth Dorottya-II.A, Bodor Karolina-III.A, Magtamás Csilla- III.A, Vass Eduard Roland- II.A.

              Gratulálunk és szorítunk április 28-án!

            • Színjátszóink fellépése

            • Kedves színházrajongók!

              Két év kihagyás után végre színpadon léphetnek fel gimnazistáink a nagyközönség előtt.

              Április 22-én (pénteken ) 17 órától a füleki Városi Művelődési Központban mutatkoznak be Fülek és Losonc ifjúsági csoportjai, köztük a Zsibongó és az Apropó Kisszínpad is. Szeretettel várjuk Önöket Fülekről és Mikszáthról szóló rövid játékunkra.

          • „Maturita v mobile“
            • „Maturita v mobile“

            • ŠTUDENTI, POZORMATURITA V MOBILE VÁM POMÔŽE S OTÁZKAMI Z LITERATÚRY

              Banskobystrický samosprávny kraj sa stal odborným garantom nového projektu MATURITA V MOBILE, ktorý pomáha inovatívnou a interaktívnou formou s učením na maturitu zo slovenskej literatúry a s opakovaním učiva na maturitné skúšky.

              👉 Do konca mája pribudne v online prostredí 30 videí s 30 maturitnými témami z literatúry, ktoré budú zverejnené každý utorok, štvrtok a v sobotu.

              Videá nájdete 

              🔴Facebook: Lukáš Pelč - oficiálna stránka

              🔴Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPfv6nPvegcoqe-2vkCX_Jw

              🔴Instagram: https://www.instagram.com/maturita_v_mobile/

              🔴Spotify a iné podcasty: maturita v mobile - podcast Lukasa Pelca

              „Študentom chceme aj týmto spôsobom uľahčiť prípravu na maturitné skúšky, ktoré ovplyvnili takmer dva roky dištančného vyučovania. Ide o interaktívnu formu, ktorá je mladým ľuďom blízka, zároveň maturita zo slovenského jazyka a literatúry je povinnou pre všetkých stredoškolákov,“ povedal predseda BBSK Ján Lunter.

              Projekt zastrešil Lukáš Pelč, v spolupráci s lučeneckou spoločnosťou Mobilonline – držiteľom Krištálového krídla 2022 v kategórii hospodárstvo a spoločnosťou Samsung.