• Novinky

            • Olympiáda v anglickom jazyku

            • [SK]

              Dňa 19.01.2023 sa uskutočnilo v Lučenci okresné kolo Olympiády v anglickom jazyku. Našu školu reprezentovali Karol Ferencz (II.C) a Roland Eduard Vass (III.A). Karol Ferencz sa umiestnil na 2. mieste a Roland Eduard Vass na 4. mieste. Gratulujeme!

              [HU]

              2023.01.19-én megrendezésre került Losoncon az angol olimpiász járási fordulója. Iskolánkat Karol Ferencz (II.C) és Vass Roland Eduard (III.A) képviselték. Karol Ferencznek sikerült kategóriájában a 2. helyet elfoglalni, Vass Roland Eduard pedig a 4. legjobbnak bizonyult. Szívből gratulálunk ehhez a szép eredményhez.

            • EDUCATIO 2023 - HUNGEXPO

            • [SK]

              Medzinárodný veľtrh vzdelávania Educatio poskytuje informácie žiakom stredných škôl o študijných programoch univerzít, o podmienkach prijatia a možnosti ubytovania na internáte. Cieľom podujatia
              je prepojiť žiakov s maďarskými a inými zahraničnými univerzitami, jazykovými školami a inštitúciami
              odborného vzdelávania. Na tohtoročnom trojdňovom podujatí sa zúčastnilo 150 vystavovateľov a viac ako 53 000 návštevníkov.

              [HU]

              Az Educatio Nemzetközi Oktatatási Szakkiállítás középiskolás diákoknak illetve továbbtanulni szándékozóknak nyújt információkat egyetemi szakokról, felvételi követelményekről és a kollégiumi elhelyezés lehetőségeiről. A rendezvény célja az, hogy összekapcsolja a diákokat magyarországi és egyéb külföldi egyetemekkel, nyelviskolákkal, szakképzési intézményekkel. Az idei háromnapos programsorozaton mintegy 150 kiállító és több, mint 53 000 látogató vett részt.

            • Stužková - 4. C

            • „A teraz sme tu, v poslednom a rozhodujúcom maturitnom ročníku, v ktorom nás čaká maturita a tá je kľúčom do vysnívaného sveta dospelých.“ Krásna slávnosť odovzdávania zelených stužiek, stužiek nádeje, ktoré v nás navždy zachovajú spomienky na našu mladosť.

            • Szalagavató - 4. A / Stužková - 4. A

            • [HU]

              A szalagavató hagyomány számunkra. Hosszabb szünet után ismét bálozhattak végzőseink szeretteik és mindannyiunk örömére. A terem hangulatát a jókedv jellemezte. Mindnyájan vidám hangulatban élvezhettük e emlékezetes napot.

              [SK]

              Stužková slávnosť je udalosť, ktorá má mať v našich spomienkach trvalú hodnotu, pretože je jedinečnou udalosťou. Tešíme sa, že bolo miestom, kde atmosféra dýchala elegantnými šatami, dobrou náladou, úsmevmi na tvárach.